Nóż do filetowania ryb 5.8448.16 Victorinox Swibo
Zadaj pytanie o produkt
Płatności i dostawa
Reklamacje i zwroty
Nóż do filetowania ryb 5.8448.16 Victorinox Swibo
Nóż do filetowania ryb 5.8448.16 Victorinox Swibo
NOWA KONCEPCJA, NIEZMIENNA JAKOŚĆ
Produkty Victorinox od lat cieszą się niesłabnącą popularnością zarówno wśród kucharzy-amatorów, jak i zawodowych szefów kuchni. W tym roku oferta noży kuchennych poszerzy się o profesjonalną linię SWIBO przeznaczoną do trybowania, skórowania, plastrowania oraz fletowania. Po raz kolejny najwyższa jakość idzie w parze z funkcjonalnością, innowacyjnością oraz niebanalnym, odważnym designem.
Wymiary: 276 x 17 x 28 mm
Długość ostrza: 16 cm
Typ ostrza: gładkie proste ostrze giętkie wąskie
Waga: 69 g
Materiał rączki: Polyamid 6
Sterylizacja: Tak; do 120° C / 250° F
Kąt ostrzenia: 25 – 30 stopni
Typ pakowania: Czarna osłonka
Możliwość mycia w zmywarce: Tak
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
4 innych produktów w tej samej kategorii:
Nóż stołowy i nóż do...
Główne cechy
- Do owoców i warzyw z miękką skórką
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż stołowy i do pomidorów z ostrzem o ząbkowanej krawędzi
- Ergonomiczna rękojeść i wyjątkowo ostra ząbkowana krawędź ostrza
Numer artykułu | 6.7836.L119 |
---|---|
Długość ostrza | 11 cm |
Waga | 32 g |
Nóż stołowy i nóż do...
Główne cechy
- Do owoców i warzyw z miękką skórką
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż stołowy i do pomidorów z ostrzem o ząbkowanej krawędzi
- Ergonomiczna rękojeść i wyjątkowo ostra ząbkowana krawędź ostrza
Numer artykułu | 6.7836.L114 |
---|---|
Długość ostrza | 11 cm |
Waga | 32 g |